Background header page      

Over de Cowboys

Cowboys Online onderscheidt zich in de mogelijkheden om complexe maatwerk­oplossingen te realiseren en wordt gevraagd wanneer een website of softwarepakket te complex wordt om genoegen te kunnen nemen met een kant-en-klaar oplossing.

Wie we zijn

Wij zijn Cowboys Online, een internetbureau gevestigd in Houten, Utrecht. Gestart door twee internet-professionals die sinds 2009 actief zijn met het ontwikkelen van websites en online maatwerk applicaties.

Dankzij de grote diversiteit aan projecten waaraan de Cowboys de afgelopen jaren hebben mogen werken zijn zij bijzonder efficiënt in het opsporen van knelpunten binnen bedrijfsprocessen en het oplossen hiervan met behulp van een online applicatie.

We zijn sterk in het automatiseren
van complexe bedrijfsprocessen

Wat we doen

Wij zijn gespecialiseerd in complexe maatwerk­oplossingen.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan een online backoffice waarbinnen alle belangrijke bedrijfsprocessen geautomatiseerd worden om steeds terugkerende handmatige handelingen te voorkomen.

Bekijk hieronder het overzicht van al onze diensten.

Maatwerk
webapplicaties

Wij ontwikkelen innovatieve webapplicaties op maat, precies ingericht op uw bedrijfsproces en gekoppeld met bestaande softwarepakketten.
Lees verder

Online
klantportalen

Wij helpen onze klanten om gepersonaliseerde informatie op een gebruiksvriendelijke en veilige manier uit te wisselen met hun gebruikers.
Voorbeeld

Website
ontwikkeling

Websites met een technische uitdaging, daar ligt onze kracht. Wij ontwikkelen snelle en veilige websites op basis van een uniek design.
Lees verder

API-
koppelingen

Een API stelt u in staat om meerdere software-pakketten met elkaar te laten ‘praten’. Dat scheelt kostbare tijd want hiermee hoef je niet handmatig data over te zetten.
Lees verder

Database
ontwikkeling

Bent u nog volledig afhankelijk van Excel en zoekt u een oplossing waar u wél met meerdere collega's tegelijk in kunt werken? Dan is een database op maat een goede oplossing!
Voorbeeld

Front-end / Back-end
ontwikkeling

Heeft u een eigen website ontwerp en zoekt u een partner die dit pixel perfect om kan zetten naar losse pagina-templates of een complete met CMS geïntegreerde website?
Lees verder

Het team

De Cowboys stellen zich graag aan u voor!

Naar links Naar rechts

Ben de Haan

Developer ben@cowboysonline.nl 06 42 46 44 86 Ben de Haan

Bram Imhof

Developer bram@cowboysonline.nl 06 46 46 00 60 Bram Imhof

Patrick Gerrits

Developer info@cowboysonline.nl 030 - 20 72 728 Patrick Gerrits

Darren Sanders

Developer info@cowboysonline.nl 030 - 20 72 728 Darren

Raoul van Wijk

Developer info@cowboysonline.nl 030 - 20 72 728 Darren

Olivier Heida

Designer info@cowboysonline.nl 030 - 20 72 728 Olivier Heida


De mannen van
Cowboys Online
zijn snel en denken
erg goed mee!

Thomas Truijens
Publieke Zaken

Contact
met de
Cowboys.
Bel ons op
030 - 20 72 728
of mail
info@cowboysonline.nl