Website
ontwikkeling

Background header home      

Waarom Cowboys
Online?

Cowboys Online onderscheidt zich in de mogelijk-heden om complexe maatwerk­oplossingen te realiseren en wordt gevraagd wanneer een website te complex wordt om genoegen te kunnen nemen met een kant-en-klaar template.

  • Moderne en unieke websites
  • 12 jaar ervaring in maatwerk
  • Persoonlijk contact


Kennis en kunde

De Cowboys hebben 12 jaar ervaring en zijn daardoor bekend met alle knelpunten die in het proces kunnen ontstaan en hebben een unieke werkwijze om elk website-project tot een succes te brengen.

Of het nu gaat om één landingspagina die in korte tijd volledig responsive opgezet moet worden of een complete corporate website met klantportaal, de Cowboys denken graag met u mee.

Neem contact met ons op

Onze werkwijze staat garant voor een unieke website die goed gevonden wordt en snel laadt.

Techniek

De Cowboys werken met het Laravel framework om te garanderen dat opgeleverde websites en applicaties snel en veilig zijn. Laravel stelt ons in staat om onze producten efficiënt op te bouwen door middel van modules die door de gehele community ontwikkeld en getest zijn.

Voor het design van onze webapplicaties maken we gebruik van Tailwind CSS om eenvoudig een overzichtelijke user interface op te zetten. Onze producten werken op mobiel, tablet en desktop. Afhankelijk van het beoogde gebruik van de applicatie optimaliseren de Cowboys de indeling voor het gebruikte device. Zo zorgen we ervoor dat de bezoeker altijd de beste gebruikerservaring krijgt, ongeacht de grootte van het beeldscherm.

Onze werkwijze

De Cowboys worden gevraagd wanneer er een uniek ontwerp gemaakt is dat niet binnen een template te ontwikkelen is. Wij kunnen elk ontwerp converteren naar een snel en goed functionerende website en integreren daarna het CMS dat uw voorkeur geniet.

Wanneer er nog geen ontwerp gemaakt is voor de nieuwe website, zullen we in samenwerking met onze vaste partner De Designpraktijk een uniek ontwerp maken dat volledig past bij uw organisatie.

Voor wie werken wij?

De Cowboys worden ingeschakeld om een unieke website te ontwikkelen die er écht uitspringt. Maatwerk dat verder gaat dan het kiezen van een template uit een portfolio, zowel mogelijk in samenwerking met uw vaste ontwerper als met die van ons.

Bekijk hieronder enkele voorbeelden.
Klanten

Cases

Kundig

Maatwerk
website

DryNites®

Maatwerk
Landingspagina

Aviko

Activatie
website

Naar links Naar rechts


De mannen van
Cowboys Online
zijn snel en denken
erg goed mee!

Thomas Truijens
Publieke Zaken

Contact met de Cowboys

Wilt u meer weten en/of
vrijblijvend in gesprek gaan?
Dat kan altijd!

U kunt ons ook telefonisch bereiken op 030 - 20 72 728.