Maatwerk
webapplicaties

Background header home      

Waarom Cowboys
Online?

Cowboys Online onderscheidt zich in de mogelijkheden om complexe maatwerkoplossingen te realiseren en wordt ingezet wanneer er eisen gesteld worden aan een website of softwarepakket waar geen kant-en-klaar oplossing aan kan voldoen.

  • Wij denken met u mee
  • Volledig op maat ontwikkeld
  • Koppeling met bestaande systemen
  • Korte doorlooptijden
  • Persoonlijk contact


Neem contact met ons op

Kennis en kunde

Dankzij de grote diversiteit aan projecten waaraan de Cowboys sinds de oprichting in 2009 hebben mogen werken zijn zij bijzonder efficiënt in het opsporen van knelpunten binnen bedrijfsprocessen en het oplossen hiervan met behulp van een online applicatie.

Of het nu gaat om een database-oplossing om een einde te maken aan oneindige Excel-bestanden of een klantportaal op maat voor uw relaties, de Cowboys denken graag met u mee.

We zijn sterk in het automatiseren van complexe bedrijfsprocessen

Alle platformen

Onze webapplicaties werken op mobiel, tablet en desktop. Afhankelijk van het beoogde gebruik van de applicatie optimaliseren de Cowboys de interface voor het gebruikte device. Zo zorgen we ervoor dat wanneer de applicatie op een desktop benaderd wordt, het volledige scherm benut wordt, waardoor de applicatie overzichtelijk en gebruikvriendelijk is.

Voor kleinere schermen kunnen functionaliteiten verborgen blijven, zodat de essentiële onderdelen snel gevonden worden op bijvoorbeeld smartphones.

Onze werkwijze

De Cowboys worden regelmatig benaderd met een uitdaging die binnen de bestaande systemen niet op te lossen is. Tijdens een oriënterend gesprek worden de juiste vragen gesteld om te kijken waar de knelpunten liggen en op welke manier een maatwerk webapplicatie daar een oplossing voor zou kunnen bieden.

Wilt u ook dat de Cowboys met u meedenken waar door middel van een webapplicatie op maat winst te behalen is binnen uw organisatie?

Voor wie werken wij?

De Cowboys worden ingeschakeld wanneer een kant-en-klare oplossing niet meer voldoet. Maatwerk software kan voor elke organisatie in elke branche dé uitkomst bieden, zo ook bij de organisaties van onderstaande cases.
Klanten

Cases

Publieke Zaken

Mobiele applicatie
en klantportaal

No Brothers

Backoffice
App

Aviko

Activatie
website

Naar links Naar rechts


De mannen van
Cowboys Online
zijn snel en denken
erg goed mee!

Thomas Truijens
Publieke Zaken

Contact met de Cowboys

Wilt u meer weten en/of
vrijblijvend in gesprek gaan?
Dat kan altijd!

U kunt ons ook telefonisch bereiken op 030 - 20 72 728.