Maatwerk
webapplicaties

Background header home      

Waarom Cowboys
Online?

De Cowboys zijn in staat om complexe maatwerkoplossingen te realiseren en worden gevraagd wanneer er eisen gesteld worden aan een website of softwarepakket waar geen kant-en-klaar oplossing aan kan voldoen.

  • 12 jaar ervaring in maatwerk
  • Korte doorlooptijden
  • Één vast aanspreekpunt


Kennis en kunde

Cowboys Online is efficiënt in het opsporen van knelpunten binnen bedrijfsprocessen en het oplossen hiervan met behulp van een online applicatie.

Of het nu gaat om een database-oplossing om een einde te maken aan oneindige Excel-bestanden of een klantportaal op maat voor uw relaties, de Cowboys denken graag met u mee.

Neem contact met ons op

We zijn sterk in het automatiseren van complexe bedrijfsprocessen

Techniek

De Cowboys werken met het Laravel framework om te garanderen dat opgeleverde websites en applicaties snel en veilig zijn. Laravel stelt ons in staat om onze producten efficiënt op te bouwen door middel van modules die door de gehele community ontwikkeld en getest zijn.

Voor het design van onze webapplicaties maken we gebruik van Tailwind CSS om eenvoudig een overzichtelijke user interface op te zetten. Onze producten werken op mobiel, tablet en desktop. Afhankelijk van het beoogde gebruik van de applicatie optimaliseren de Cowboys de indeling voor het gebruikte device. Zo zorgen we ervoor dat de bezoeker altijd de beste gebruikerservaring krijgt, ongeacht de grootte van het beeldscherm.

Onze werkwijze

De Cowboys worden regelmatig benaderd met een uitdaging die binnen de bestaande systemen niet op te lossen is. Tijdens een oriënterend gesprek worden de juiste vragen gesteld om te kijken waar de knelpunten liggen en op welke manier een maatwerk webapplicatie daar een oplossing voor zou kunnen bieden.

Wil je dat de Cowboys ook met jouw organisatie meedenken waar door middel van een webapplicatie op maat winst te behalen is binnen uw organisatie?

Voor wie werken wij?

De Cowboys worden ingeschakeld wanneer een kant-en-klare oplossing niet meer voldoet. Maatwerk software kan voor elke organisatie in elke branche dé uitkomst bieden, zo ook bij de organisaties van onderstaande cases.
Klanten

Cases

Schola Medica

API gekoppelde
Webapplicatie

Publieke Zaken

Mobiele applicatie
en klantportaal

No Brothers

Backoffice
App

Naar links Naar rechts


De mannen van
Cowboys Online
zijn snel en denken
erg goed mee!

Thomas Truijens
Publieke Zaken

Contact met de Cowboys

Wilt u meer weten en/of
vrijblijvend in gesprek gaan?
Dat kan altijd!

U kunt ons ook telefonisch bereiken op 030 - 20 72 728.