Background header page      

Mijn
Publieke Zaken

In samenwerking met Publieke Zaken hebben we een maatwerk webapplicatie gerealiseerd. Zij hadden behoefte aan een effici├źnte en geautomatiseerde manier om hun klanten te informeren over ontwikkelingen op politiek gebied, van zowel de Tweede Kamer als de Europese Unie.
Opdrachtgever
Publieke Zaken

Gebruikte technieken
Laravel, React Native (Expo)
Publieke Zaken

Een backoffice

Medewerkers van Publieke Zaken kunnen hun informatie invoeren, waarna hun relaties volledig automatisch worden geïnformeerd aan hand van hun persoonlijke voorkeuren. Hierbij kunnen de gebruikers instellen of zij direct, dagelijks of wekelijks een overzicht willen ontvangen voor de voor hen relevante documenten.

Deze backoffice is volledig op maat ingericht op de bedrijfsprocessen van Publieke Zaken. Zo zijn de meest voorkomende handmatige handelingen geautomatiseerd, is er inzicht in statistieken en kan de volledige focus op de persoonlijke adviesrol liggen.

Een klantportaal + App

Om alle informatie die per e-mail verstuurd wordt ook te allen tijde online aan te kunnen bieden, is er gekozen om een klantportaal te ontwikkelen. Na inloggen kunnen de relaties van Publieke Zaken alle aan hen persoonlijk beschikbaar gemaakte documenten opvragen.

Het vaste ontwerpbureau van Publieke Zaken, Evers + De Gier heeft een modern en gebruiksvriendelijk design gemaakt, waarvan wij de realisatie op ons hebben mogen nemen.

In de zomer van 2020 is ook een app aan zowel de Google Play Store als de App store van Apple toegevoegd waar de informatie nog sneller toegankelijker is op smartphones, door de overzichtelijke interface en het gebruik van pushnotificaties.


De mannen van
Cowboys Online
zijn snel en denken
erg goed mee!

Thomas Truijens
Publieke Zaken
Ook op zoek naar
een maatwerk
database?
Bel ons op
030 - 20 72 728
of mail
info@cowboysonline.nl