Background header page      

No Brothers
Backoffice App

Een administratieve en logistieke uitdaging oplossen door middel van een backoffice applicatie. Dat was de vraag vanuit No Brothers, verantwoordelijk voor zeven uitzendbureaus gevestigd door heel Nederland, om de huisvesting van uitzendkrachten en het wagenparkbeheer eenvoudig en snel te kunnen beheren vanuit één centraal systeem dat ook op locatie benaderbaar is.
Opdrachtgever
No Brothers

Gebruikte technieken
Bootstrap, Laravel
No Brothers No Brothers

De uitdaging

No Brothers verzorgt voor hun uitzendkrachten onder andere de huisvesting en de mobiliteit. Dat betekent dat er bijgehouden moet worden wie op welke locatie verblijft en welke auto bestuurt; iets wat eigenlijk prima in Excel bijgehouden kan worden.

De uitdaging ontstaat pas wanneer er meerdere mensen tegelijk en ook vanaf smartphones op locatie mutaties moeten kunnen doorvoeren. Daarnaast volstaat Excel niet als je naast een blik op de huidige situatie ook prognoses voor de toekomst wilt maken en te allen tijde inzicht wilt hebben in de bezettingsgraad.

Naast deze directe eisen dient de te ontwikkelen applicatie voorbereid te zijn op de toekomst door rekening te houden met wensen op de lange termijn.

De techniek

Voor backoffice applicaties heeft Cowboys Online een basismodule ontwikkeld waar inloggen, gebruikersbeheer en lijstweergaven met zoek- en filtermogelijkheden en versleuteling van persoonsgegevens al zijn inbegrepen. Dat stelt Cowboys Online in staat om snel een beveiligde omgeving op te zetten welke daarna uitgebreid kan worden naar de maatwerkwensen van de opdrachtgever.

Na installatie van de basismodule hebben we in samenwerking met No Brothers modules ontwikkeld voor onder andere woningbeheer, wagenparkbeheer en een eenvoudige tool om in een aantal stappen een medewerker te koppelen aan een slaapplek. Daarbij houdt het systeem rekening met de wensen van deze medewerker, de beschikbaarheid van de woning (ook in de toekomst) en de afstand tot de werkplek van de medewerker.


Fijne samenwerking, heldere uitleg en snelle actie!

Irma Hoogendoorn
No Brothers
Heeft u een
vergelijkbare uitdaging?
Bel ons op
030 - 20 72 728
of mail
info@cowboysonline.nl