Background header page      

Aviko
Jouw Kookweek

In de zomer van 2019 heeft het bekende aardappelbedrijf Aviko een landelijke actie gehouden waarbij consumenten gratis een receptenboek konden aanvragen.

Cowboys Online converteerde het ontwerp van Backbone Marketing naar een snelle website die goed bestand was tegen de grote vraag op piekmomenten.
Opdrachtgever
Aviko

Gebruikte technieken
HTML5, Sass, Laravel
jouw-kookweek

Het ontwerp

Activatiewebsites zoals de Jouw Kookweek actie van Aviko worden altijd in samenwerking met de opdrachtgever ontworpen door Backbone Marketing, volgens het mobile first principe. Onze uitdaging is telkens weer om het aangeleverde ontwerp pixel-perfect na te streven en om te zetten naar een goed ogende, responsive website.

Dit ontwerp stopt niet bij de website zelf, maar wordt ook doorgetrokken naar e-mail templates voor communicatie omtrent de campagne (zoals bijvoorbeeld een orderbevestiging) en social media share mogelijkheden die volledig in stijl van de campagne geĆÆntegreerd worden.

De techniek

Vaak worden campagnes van Aviko ondersteund door TV-reclame en e-mail marketing, waardoor er op piekmomenten duizenden bezoekers gelijktijdig de website bezoeken. Om die reden optimaliseren wij actiewebsites op detailniveau zodat zowel het dataverkeer als de benodigde rekenkracht per paginaweergave tot een minimum beperkt wordt en er dagelijks zonder vertraging tienduizenden bestellingen gedaan kunnen worden.

De op de website verzamelde persoonsgegevens worden versleuteld opgeslagen in een database, dagelijks automatisch geƫxporteerd naar de verzender en alle opt-ins worden real-time verwerkt in een CRM. Uiteraard wordt deze database na afloop van de actie geleegd conform de Algemene Verordening Persoonsgegevens.


Bedankt voor de snelle service!

Agnes Wiekens
Backbone Marketing
Contact
met de
Cowboys.
Bel ons op
030 - 20 72 728
of mail
info@cowboysonline.nl