Onze projecten.

Hieronder is een klein overzicht te bekijken van een projecten waar wij trots op zijn en graag met de buitenwereld delen. Uiteraard is dit maar een kleine selectie en lichten wij onze werkzaamheden en oplossingen voor uw organisatie graag nog een keer persoonlijk toe.

Case: Aviko Jouw Kookweek

In het najaar van 2018 heeft het bekende aardappelbedrijf Aviko een landelijke actie gehouden waarbij consumenten gratis een receptenboek konden aanvragen. Na het invullen van je contactgegevens en het opgeven van jouw favoriete internationale keuken werd het receptenboek binnen 14 dagen naar het opgegeven adres verstuurd.

In samenwerking met reclamebureau Backbone Marketing uit Amersfoort hebben wij de techniek voor deze actie mogen verzorgen; van het omzetten van de ontwerpbestanden naar HTML/CSS tot het automatisch periodiek exporteren van de orders voor de verzending en het opzetten van een Facebook advertentiecampagne. Deze website is mobile first ontworpen; iets wat tegenwoordig onmisbaar is aangezien maar liefst 65% (!) van de bestellingen op deze website zijn geplaatst vanaf een mobiel apparaat.

De grootste uitdaging is het volume binnen deze website. Na de eerste 24 uur waren er al meer dan 20.000 boekjes aangevraagd, wat uiteraard allemaal zonder snelheidsverlies of downtime moest gebeuren.

Meer informatie

Case: Mijn Publieke Zaken

In samenwerking met Publieke Zaken hebben we een maatwerk oplossing gerealiseerd. Zij hadden behoefte aan een effici├źnte manier om hun klanten te informeren over ontwikkelingen op politiek gebied, van zowel de Tweede Kamer als de Europese Unie.

Wij hebben twee producten voor Publieke Zaken mogen ontwikkelen:

  • Een portaal waarop de gebruikers kunnen inloggen om de voor de gebruiker gerelateerde informatie te bekijken, uiteraard met een eigen persoonlijke instellingen pagina waarop interessante thema's kunnen worden ingesteld;
  • Een backoffice waarop de medewerkers van Publieke Zaken de documenten kunnen invoeren, waarna er volledig automatisch de gebruikers worden ge├»nformeerd naar haar persoonlijke voorkeuren. Hierbij kunnen de gebruikers instellen of zij dagelijks of wekelijks een overzicht ontvangen voor de voor hen gerelateerde documenten.

Bent u ook op zoek naar een manier om veel voorkomend in/uitvoer werk te structureren en te automatiseren met behulp van een online database? Neem dan contact met ons op!

Meer informatie

Case: Keurslager 'worst day'

In oktober 2018 heeft de Vereniging van Keurslagers een actie gehouden waarbij je een T-shirt kon winnen. Na het invullen van de benodigde gegevens en het aangeven van jouw 'worst day', kun je direct zien of je hebt gewonnen. Het creative proces inclusief grafisch ontwerp is verzorgd en aangeleverd door Backbone Marketing, waarna wij de techniek mochten verzorgen voor onder andere het automatisch selecteren van de winnaars en een uitgebreid statistiekendashboard.

Meer informatie

Overtuigd..?

Mocht u naar aanleiding van deze projecten graag in contact met ons komen kunt u onderstaand formulier invullen. Mocht u de voorkeur geven aan telefonisch contact, dan kunt u contact opnemen met Ben de Haan via telefoonnummer +31 (0)6 42 46 44 86.