Background header page      

DryNites®
Consumentenpromotie

Een periodiek terugkerende actie vanuit DryNites® is de Consumentenpromotie. Op zowel de Nederlandse als de Belgische website van DryNites® wordt een kortingsactie aangeboden om de producten tegen een gereduceerd tarief of soms zelfs gratis te proberen.

Cowboys Online is gevraagd om de techniek van deze actie te verzorgen, bestaande uit een responsive landingspagina met een aanvraagformulier in een aantal stappen en bedankmail.
Opdrachtgever
Backbone Marketing /
Kimberly Clark

Gebruikte technieken
HTML5, Sass, Laravel

Te bekijken op
https://drynites.nl/
https://drynites.be/
DryNites Consumentenpromotie DryNites Consumentenpromotie

Het ontwerp

Promoties zoals deze voor DryNites® worden altijd in samenwerking met de opdrachtgever ontworpen door Backbone Marketing, volgens het mobile first principe. Onze uitdaging is telkens weer om het aangeleverde ontwerp pixel-perfect na te streven en om te zetten naar een goed ogende, responsive website.

Dit ontwerp stopt niet bij de website zelf, maar wordt ook doorgetrokken naar e-mail templates voor communicatie omtrent de campagne (zoals bijvoorbeeld een bevestigingsmail) en social media share mogelijkheden die volledig in stijl van de campagne geïntegreerd worden.

De techniek

Een op het eerste gezicht relatief eenvoudig formulier waar toch de nodige technische uitdagingen naar voren kwamen, dat was zeker het geval bij deze Consumentenpromotie.

Naast de meertaligheid voor België, het verschil in afhandeling van de aanvragen tussen Nederland en België was de grootste uitdaging bij deze campagne de real-time koppeling met het centrale CRM-systeem van Kimberly Clark om ervoor te zorgen dat persoonsgegevens volgens de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG) verwerkt worden en niet onnodig lang en op verschillende plaatsen bewaard worden.


Bedankt voor de snelle service!

Agnes Wiekens
Backbone Marketing
Contact
met de
Cowboys.
Bel ons op
030 - 20 72 728
of mail
info@cowboysonline.nl